Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Existencia a dostupnosť ,,Informačnej kancelárie pre obete trestných činov "

SÚBOR
Dátum: 26.03.2021
Autor: Obec Beharovce
Počet videní: 423
Existencia a dostupnosť ,,Informačnej  kancelárie pre obete trestných činov

Vzhľadom na aktuálnu pandemickú situáciu, ktorá vytvára aj nové podmienky pre páchanie trestnej činnosti a nárast občanov, ktorí sa stávajú obeťami trestných činov informujem občanov o exitencií Informačnej kancelárií pre obete trestných činov. V Prešovskom kraji Informačná kancelária sídli na ulici Námestie mieru 3, 080 01 Prešov.

 

Vzhľadom na aktuálnu pandemickú situáciu, ktorá vytvára aj nové podmienky pre páchanie trestnej činnosti a nárast občanov, ktorí sa stávajú obeťami trestných činov informujeme občanov o exitencií Informačnej kancelárií pre obete trestných činov. V Prešovskom kraji Informačná kancelária sídli na ulici Námestie mieru 3, 080 01 Prešov.

Jej zamestnancov je možné kontaktovať telefonicky na t.č. +421517082458, e-mailom na všeobecnej adrese pomocobetiam@minv.sk, poštou alebo osobne na uvedenej adrese v čase otváracích hodín klientskeho centra.

Klientom sú k dispozícií bezplatné konzultácie prostredníctvom on-line chatovej poradne dostupnej na stránke https://prevenciakriminality.sk/ v poravom spodnom rohu.

Informačné kancelárie vznikli v rámci Národného projektu s názvom ,,Zlepšenie prístupu obetí trestných činov k službám a vytvorenie kontaktných bodov pre obete", ktorý je realizovaný v rámci operačného programu Efektívna verejná správa s finančnou podporou z Európskeho sociálneho fondu.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
letak-to-pomoc-1-pdf Veľkosť: 1.83 MB Formát: pdf Dátum: 26.3.2021
letak-to-pomoc-2-pdf Veľkosť: 1.97 MB Formát: pdf Dátum: 26.3.2021
IK Prešov obete občania Veľkosť: 1019.4 kB Formát: pdf Dátum: 26.3.2021
Letacik_skladacka_NEW Veľkosť: 2.27 MB Formát: pdf Dátum: 26.3.2021

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.